Per-Ola Forsberg CFO på Gedea

Vi har glädjen att berätta att Per-Ola Forsberg sedan 20 april är ny CFO på Gedea. Per-Ola är utbildad ekonom från Lunds universitet och har över 25 års erfarenhet från life science. Tidigare uppdrag innefattar roller som CFO på Pharmiva AB, WntResearch AB, Idogen AB, LIDDS AB, Lund University Bioscience och Probi AB. På Probi var han under de sista två åren vice VD, med ansvar för bolagets affärsverksamhet. Per-Ola driver även tillsammans med sin fru Karin hästgården Rapidsrock där de föder upp och tränar hopphästar på internationell nivå.

 -När man jobbar i life science har man förmånen att få driva produkter från utveckling till apotekshyllan, till nytta för hälsa och livskvalitet, säger Per-Ola Forsberg. Jag är alltid engagerad i företagets verksamhet och affärsutveckling, inte bara redovisning och finanser. Det är många saker som bygger värde i ett bolag. Varumärkesarbetet är oerhört viktigt, till exempel.

 -Det som kallas femtech är riktigt hett internationellt och jag tycker också att det är ett spännande område. Gedea är ett intressant femtech-företag med stor kommersiell potential. Annette Säfholm gör ett väldigt bra jobb med Gedea och jag ser fram emot att jobba med henne.

 -Per-Ola Forsberg har en gedigen erfarenhet inom life science och inom många delar av verksamheten; business development, finansiering och produktion för att nämna några. Jag ser verkligen fram emot att arbeta med Per-Ola, säger Annette Säfholm, vd på Gedea.

kartaGedea Biotech AB
Medicon Village
Scheeletorget 1
223 81 Lund
Sverige

Annette Säfholm, VD
annette.safholm@gedeabiotech.com
+46 (0) 708 - 91 86 81

Integritetspolicy | Policy för Cookies